> buffalo's > Kaasstengels met buffalo’s

Kaasstengels met buffalo's

BEREIDING: 10 MINUTEN + 20 MINUTEN OVENTIJD| VOOR 6 – 12 PERSONEN | SNACK

Kaasstengels met buffalo

Ingrediënten

4 velletjes bladerdeeg

rode ui in dunne reepjes gesneden

knoflook geperst

fijn zeezout

10 gr buffalo’s

geraspte kaas

geklopt ei

stap1

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

stap 2

Ontdooi de velletjes bladerdeeg.

stap 3

Klop het ei en doe daar geperste knoflook in.
Smeer het velletje in met wat geperste knoflook en ei.
Strooi en verdeel zeezout over het hele vel.
Verdeel reepjes rode ui, de buffalo’s en de kaas erover.
Druk zachtjes de topping vast op het deegvelletje.

stap 4

Snijd met een pizzasnijder het deegvelletje met de topping in reepjes van een centimeter breed.
Leg de reepjes op een bakplaat waarop een vel bakpapier is gelegd.
Schuif de bakplaat in de voorverwarmde oven.
Bak de stengels ca 20 minuten gaar.

Eet smakelijk!

Wil je meer weten over insecten?
Vraag een gastles aan!