> Duurzaaminsecteneten > Disclaimer & copyright

Disclaimer & copyright

Disclaimer

Wij staan voor goede en betrouwbare informatie op onze website. Daarom stellen we hoge eisen aan onze blogs en schrijven we ze meestal zelf. Soms maken we gebruik van gastschrijvers.

We doen er alles aan om onze blogs actueel en juist te houden, maar er kunnen fouten insluipen of nieuwe inzichten ontstaan. Lees daarom altijd kritisch. De aangeboden informatie en/of diensten worden door de gebruiker geheel voor eigen risico gebruikt en zijn onder voorbehoud van typefouten. Aan de op de website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend.

Komt u iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt gebruik maken van het contactformulier op deze website.

We hebben geen invloed op de wijze waarop de informatie door de gebruiker wordt gebruikt en wijzen iedere aansprakelijkheid af voor verlies van inkomsten of voor directe, indirecte of gevolgschade, van welke aard dan ook.

Copyright

De teksten zijn door ons team of onze gastschrijvers opgesteld. De infographics en icoontjes zijn door Rik Bakker ontworpen en zijn eigendom van Duurzaam Insecten Eten.

Een deel van het beeldmateriaal is afkomstig van stockfotografie van 123RF onder licentie of licentievrij van Pexels en Pxhere. Een ander deel is eigen fotografie of afkomstig van onze partners of toegezonden door bedrijven.

Indien u van mening bent dat teksten, afbeeldingen en logo’s, of namen en merken, die gebruikt en vertoond worden op deze website, eigendom zijn van u of van uw bedrijf terwijl dit niet of onjuist is vermeld, stuur ons dan een reactie, zodat we dit kunnen aanpassen.

Indien u artikelen, passages uit artikelen of infographics van deze website gebruikt, is dat toegestaan voor niet commerciële doeleinden en op eigen verantwoording. Wel is het dan zo netjes om een verwijzing naar deze blog/artikel op te nemen in uw tekst of referentielijst. Als u materiaal voor commerciële doeleinden wilt gebruiken, neemt u dan contact met ons op.