> Duurzaaminsecteneten > Over ons

Over ons

Bas Godschalk

Mijn naam is Bas Godschalk en ik ben eigenaar van Insectsforall en van de websites duurzaaminsecteneten.nl en insectenindeklas.nl. Met veel plezier geef ik lezingen en gastlessen. Ik ben een enthousiaste insectenliefhebber en werk daarnaast als adviseur in milieu- en energievraagstukken.

Ik wil graag mensen aan het denken zetten, door ze op een andere manier naar insecten te laten kijken en ze te laten ervaren hoe insecten proeven. Graag kom ik bij u langs om een presentatie of gastles te geven over het eten van insecten.

Samenwerkingspartners

We werken samen met verschillende andere buglovers, waaronder een ervaren kokkin, die voor ons de kookworkshops begeleid. Ook verzorgt zij de workshop Avontuur in de jungle. Verder werken we samen met andere sprekers en insectenkwekers. Afhankelijk van uw vraag bekijken we hoe we het beste aan uw wensen invulling kunnen geven.

België

Wij ontvangen regelmatig verzoeken uit België. Daarom zoeken wij voor België een enthousiaste buglover, die lezingen, gastlessen en/of kookworkshops wil verzorgen. Het gaat hier om een samenwerkingsvorm met een zelfstandige ondernemer. Heb je interesse om in België aan de slag te gaan? Laat het ons weten.