

Cupcakes met buffalo's
BEREIDING: 35 MINUTEN | VOOR 6 – 12 PERSONEN | GEBAK

Ingrediënten
1 pak cupcakemix
100 gr boter
2 eieren
100 ml melk
half potje buffalo’s (circa 10 gr)
slagroom of boter crème
sprinkels en buffalo’s voor decoratie
stap 1
Verwarm de oven voor. Doe de mix, de eieren, de melk en de boter in een beslagkom en roer het geheel met de mixer op de laagste stand door elkaar.
stap 2
Stamp de buffalo’s fijn en doe ze door het beslag. Klop met de mixer gedurende 1 minuut op de hoogste stand tot een glad beslag. Verdeel het beslag met 2 eetlepels over de cupcakevormpjes.
stap 3
Plaats de bakplaat in het midden van de voorverwarmde oven. Bak de cupcakes in ca. 22 minuten tot ze gaar zijn. (Tip: prik met een tandenstoker in de cupcakes. Als hij er droog uitkomt is de cupcake gaar.) Laat de cupcakes afkoelen.
stap 4
Versier de cupcakes met slagroom of boter crème de sprinkels en buffalo’s.
Eet smakelijk!
Meer recepten
Meer weten over koken met insecten?
Vraag een kookworkshop aan!