Wraps met sprinkhanen
BEREIDING: 30 MINUTEN | VOOR 4 – 8 PERSONEN | HOOFDGERECHT
Ingrediënten
2 uien
2 tenen knoflook
2 stengels bleekselderij
2 eetl kool
1 potje sprinkhanen
1 eetl caribbeanspice specerijenmelange
1 eetl gedroogde oregano
verse koriander
1 krop sla
blikje mais van 300 gr
1 rode paprika in stukjes
1 eetl olie
8 tortillawraps
2 avocado’s
175 gr saladedip
stap 1
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de bleekselderij in boogjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui, knoflook, selderij en sprinkhanen 3 min. Schep goed om. Voeg de carribbean spice en oregano toe en bak 1 minuut mee.
stap 2
Snijd de sla in dunne reepjes en laat de mais uitlekken. Meng de sla in een kom met de paprikamix en mais. Snijd de koriander grof.
stap 3
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in plakjes.
stap 4
Beleg de wraps met het sprinkhanen mengsel, de salade, avocado en een schepje salsa. Bestrooi met de koriander en rol op.
Eet smakelijk!
Meer recepten
Pasta all ‘Entomofagia
hoofdgerecht
Roerbakgerecht met meelwormen
hoofdgerecht
Quiche met meelwormen
hoofdgerecht
Toch niet zo veel zin in koken?
Ga lekker uit eten!