> Leesvoer > Het smaakt naar nootjes, maar dan met pootjes

Het smaakt naar nootjes, maar dan met pootjes

Logo duurzaaminsecteneten

Het smaakt naar nootjes, maar dan met pootjes

Jarenlang was dit de slogan van de website duurzaaminsecteneten.nl, maar in mei 2020 hebben we de huisstijl en de website helemaal vernieuwd. De website is in 2008 live gegaan. Oprichter Klaas Koster heeft aan de basis gestaan van de website en via vele lezingen en gastlessen Nederlanders bekend gemaakt met het fenomeen insecten eten. De website is in die jaren gegroeid tot de meest informatieve website over het eten van insecten. Daar zijn we trots op.

In 2018 heeft buglover Bas Godschalk de website overgenomen. In 2019 zijn we gestart om na te denken hoe we de boodschap nog beter kunnen uitdragen en hoe we meer mensen kunnen bereiken. In samenwerking met vormgever Rik Bakker, hebben we een geheel nieuwe huisstijl ontworpen, waarbij we de boodschap hebben samengevat in vier thema’s, namelijk Gezond, Lekker, Wereldvriendelijk en Genoeg.

Met de nieuwe huisstijl, was het ook tijd om de website helemaal te vernieuwen. We hopen dat je het mooi en duidelijk vindt. Veel mensen vonden de slogan “Het smaakt naar nootjes, maar dan met pootjes” leuk en aansprekend. Daarom alle hulde en eer aan deze kreet en we hopen dat die hij nog lange tijd in de gedachten van mensen achterblijft. Daarom hier in volle glorie zichtbaar.

door Bas Godschalk
gepost op 01-07-2020
bas@duurzaaminsecteneten.nl

Meer weten over insecten?
Vraag een insectenlezing aan!