> Leesvoer > Hoe gaan we om met de corona maatregelen?

Hoe gaan we om met de corona maatregelen?

Coronavirus

Corona

De afgelopen maanden zijn we geconfronteerd met een ernstig virus dat wereldwijd slachtoffers heeft gemaakt en nog steeds rondgaat. Door een besmetting met het virus of door de maatregelen die genomen zijn, hebben we allemaal te maken met dit virus. Veel groepsactiviteiten zijn afgezegd. Ook de gastlessen en lezingen van duurzaaminsecteneten zijn tijdelijk opgeschort. We hopen dat hiermee de verspreiding van het virus wordt tegengegaan en dat de druk op de zorg verminderd.

Hoe nu verder?

Vanaf 1 juli 2020 zijn er weer meer activiteiten in groepsverband door de overheid toegestaan. Wij staan daarom ook weer paraat op gastlessen of lezingen over het eten van insecten te geven. Ook kunnen nieuwe verzoeken weer worden ingepland.

Bij het geven van een gastles of lezing kunnen we goed de anderhalve meter in acht nemen. Bij de proeverij maken we gebruik van een volgelaatscherm, zodat we de insecten veilig kunnen uitdelen en besmetting kunnen voorkomen. In de paar gastlessen die we recent hebben gegeven hebben, blijkt dat dat goed te doen is. Uiteraard overleggen we met onze opdrachtgevers over wat wel en niet mogelijk is.

Lespakket

Wilt u liever nog geen andere mensen in de klas? Dan kunt u ook het insectenlespakket bestellen. Deze zijn gereed en kunt u bestellen voor de basisschool en begin middelbaar onderwijs.

Als er nog vragen zijn, neem gerust contact met ons op.

door Bas Godschalk
update op 17-10-2020
bas@duurzaaminsecteneten.nl

Wil je meer weten over insecten?
Vraag een gastles aan!