> krekels > Spicy krekels met tortilla’s

Spicy krekels met tortilla's

BEREIDING: 15 MINUTEN + 30 MINUTEN WACHTTIJD | VOOR 4 PERSONEN | HOOFDGERECHT

Wraps met sprinkhanen

Ingrediënten

50 gr krekels

1/2 kop chilisaus

snufje zout

knoflook

ui

1 citroen

1 kopje guacamole

6 tortilla’s/wraps

ijsbergsla klein gesneden

 

stap 1

Drup een klein beetje gekookt water over de krekels. Dep ze af en laat ze even drogen.

stap 2

Bak de krekels vervolgens een paar minuten in een pan of wok samen met de knoflook, ui, zout en citroen.

stap 3

Warm de tortilla’s ongeveer 20 seconden in de magnetron.

stap 4

Smeer de tortilla’s in met de guacamole en een beetje chilisaus. Verdeel daarna de ijsbergsla en de krekels over de tortilla. Rol ze dicht en serveer!

Tip: Serveer de tortillas met een lekker ijskoud Mexicaans biertje (Corona, Sol of Desperado)

Eet smakelijk!

Toch niet zo veel zin in koken?
Ga lekker uit eten!