> buffalo's > Kaasstengels met buffalo’s

Kaasstengels met buffalo's

BEREIDING: 10 MINUTEN + 15 MINUTEN OVENTIJD| VOOR 4 – 6 PERSONEN | SNACK

Kaasstengels met buffalo

Ingrediënten

4 plakjes bladerdeeg (diepvries)

30 gr geraspte oude kaas

1 ei

evt. 1 eetlepel sesamzaadjes

zout

peper

10 gr buffalo’s

stap 1

Haal de plakjes bladerdeeg uit de verpakking en laat ze 10 minuten ontdooien. Verwarm de oven voor op 180 graden.

stap 2

Bestrijk de plakken met een kwastje met ei en bestrooi ze daarna met buffalo’s, sesamzaadjes, zout en peper. Strooi als laatste de kaas erover en druk het zachtjes met een deegroller of je vingers vast.

stap 3

Snijd iedere plak in 5 lange repen en draai iedere reep rond, zodat er een wokkeleffect ontstaat. Leg ze op de bakplaat en bak ze in 15 minuten midden in de over goudbruin. Let op dat ze niet aanbranden.

Eet smakelijk!

Meer weten over koken met insecten?
Vraag een kookworkshop aan!