> recepten > Wraps met sprinkhanen

Wraps met sprinkhanen

BEREIDING: 30 MINUTEN | VOOR 4 – 8 PERSONEN | HOOFDGERECHT

Wraps met sprinkhanen

Ingrediënten

2 uien

2 tenen knoflook

2 stengels bleekselderij

2 eetl kool

1 potje sprinkhanen

1 eetl caribbeanspice specerijenmelange

1 eetl gedroogde oregano

verse koriander

1 krop sla

blikje mais van 300 gr

1 rode paprika in stukjes

1 eetl olie

8 tortillawraps

2 avocado’s

175 gr saladedip

stap 1  

Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de bleekselderij in boogjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui, knoflook, selderij en sprinkhanen 3 min. Schep goed om. Voeg de carribbean spice en oregano toe en bak 1 minuut mee.

stap 2

Snijd de sla in dunne reepjes en laat de mais uitlekken. Meng de sla in een kom met de paprikamix en mais. Snijd de koriander grof.

stap 3

Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in plakjes.

stap 4

Beleg de wraps met het sprinkhanen mengsel, de salade, avocado en een schepje salsa. Bestrooi met de koriander en rol op.

Eet smakelijk!

Toch niet zo veel zin in koken?
Ga lekker uit eten!