Insecten kookworkshop

Insecten kookworkshops. Enkele buglovers van of via duurzaaminsecteneten kunnen een insecten kookworkshop verzorgen bij u thuis of op locatie. U kunt natuurlijk ook op één van de onderstaande kookworkshops inschrijven.

Voor meer informatie over een insecten kookworkshop neem contact met ons op via het contactformulier.

Inhoud
Na een korte introductie over insecten-koken en uitleg over de recepten, gaan jullie groepsgewijs aan de slag met een aantal insectenrecepten en zal uitleg gegeven worden over de diverse producten, recepten en uiteraard de insecten.
Per groep wordt er één chefkok aangewezen die de planning in de gaten houdt en de taken uitdeelt! Na afloop dekken we met z’n allen de tafel en schuiven jullie aan voor het Insectendiner. Elk groepje serveert daarbij zijn eigen gerecht!
Erg leuk als team– of groepsuitje!
Ook leerzaam voor een ieder die meer te weten wil komen over de wondere insecten-kookwereld en bewuster om wil gaan met eten.

Insecten kookworkshop bij u thuis:
We bieden de insectenworkshop aan als een thuiskookworkshop. We komen dus bij u thuis of op locatie de workshop verzorgen. Na een korte introductie over insecten en uitleg over de recepten, gaan jullie groepsgewijs aan de slag met een aantal insectenrecepten en zal er uitleg gegeven worden over de diverse producten, recepten en uiteraard de insecten. Na afloop dekken we met z’n allen de tafel en schuiven jullie aan voor het Insectendiner. Elk groepje serveert daarbij zijn eigen gerecht(en)!

Heb jij nog een goed tip van een partij die een insecten kookworkshop aanbied en die zeker niet op deze site kan ontbreken laat ons dit weten als reactie op dit bericht.Share

Een gedachte over “Insecten kookworkshop

  1. Pingback: Zijn insecten het voedsel van de toekomst? - ShePostsOnline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *