Insecten kookworkshop

Insecten kookworkshop. Lekker een keer zelf aan de slag met het koken met insecten of je collega’s verrassen met een insecten kookworkshop? Het kan allemaal. Buglovers van duurzaaminsecteneten verzorgen graag een insecten kookworkshop bij u thuis of op het werk. En als dat niet kan, dan regelen we een kookstudio waar we lekker kunnen koken.

Hoe ziet een insecten kookworkshop eruit?

Insecten kookworkshop met als resultaat een heerlijk sprinkhanen gerecht.Na een korte introductie over het koken met insecten en uitleg over de recepten, gaan we groepsgewijs aan de slag met een aantal insectenrecepten. Per groep wordt er één chef kok aangewezen, die de planning in de gaten houdt en de taken uitdeelt! Onze buglover is steeds aanwezig om vragen te beantwoorden en om uitleg te geven. Ingrediënten voor de de kooksessie nemen wij mee, zodat u er geen omkijken naar heeft. We kiezen voor zo veel mogelijk gezonden en biologische producten. Speciale voorkeuren kunt u aangeven bij het offerteverzoek.

Na afloop gaan we met z’n allen samen de insectengerechten opeten tijdens het insectendiner. Elk groepje serveert daarbij zijn eigen gerecht!

Erg leuk als team – of groepsuitje!

De workshop is ook leerzaam voor iedereen die meer te weten wil komen over de wondere insecten-kookwereld en bewuster om wil gaan met eten. Wil je alvast meer weten over het koken met insecten, kijk dan op de receptenpagina.

Uiteraard houden we rekening in de kookworkshop met allergieën en mensen die echt geen insecten willen eten. Informeer vooraf naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over een insecten kookworkshop neem contact met ons op via het contactformulier.Share

1 thought on “Insecten kookworkshop

  1. Pingback: Zijn insecten het voedsel van de toekomst? - ShePostsOnline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *