Insecten eten lezing

Tijdens een insecten eten lezing leer je wat entomofagie is en hoor je de belangrijkste argumenten om insecten te eten. Een professioneel ‘public speaker’ zal je meenemen in de wereld van insecten eten tijdens een interactieve lezing. Het eten van insecten is duurzaam en insecten zijn het vlees van de toekomst. Je maakt kennis met verschillende soorten eetbare insecten en uiteraard ben je in de gelegenheid om aan het einde van de insecten eten lezing zelf ook insecten te proeven en zelf te ervaren wat de smaak van insecten is.

Hoe kan het zo zijn dat het eten van insecten in andere landen heel normaal is, maar waarom hier in Europa eigenlijk niet? De voordelen zijn enorm en alleen angst en onbehagen lijken ons tegen te houden. Laat je tijdens een lezing over insecten eten op een resepctvolle manier overtuigen om zelf ook een keer een lekker insectenrecept te maken zoals bijvoorbeeld:

ISH, TEDx, Photo by Christel Van MeeuwenVoor een vrijblijvende offerte voor een insecten eten lezing bij u op uw locatie neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Bij verschillende opdrachtgevers heeft één van de buglovers van duurzaaminsecteneten.nl reeds succesvol inspirerende insecten eten lezingen gegeven. Hieronder een kleine selectie van enkele opdrachtgevers:

 • ISH, TEDx, Photo by Christel Van MeeuwenGroen Links in Nijmegen
 • Dag van De Duurzaamheid Hogeschool in Delft
 • TEDx Youth @ISH in Den Haag
 • De Bibliotheek in Rotterdam
 • Wereldgemeente Loon op Zand
 • Ministerie van Economische Zaken in Den Haag
 • Junior Kamer de Bevelanden

Insecten eten lezingen verzorgen wij door heel Nederland en België. Neem vrijblijvend contact met ons op.Share

Een gedachte over “Insecten eten lezing

 1. Geachte heer/mevrouw,
  Voor mijn studie Voeding en Diëtetiek schrijf ik een productontwikkelingsplan voor een nieuw te ontwikkelen levensmiddel voor een specifieke doelgroep met een specifieke voedingsclaim. Ik ben op zoek naar alle mogelijke informatie over dit onderwerp. Graag wil ik ook een kijkje nemen bij het productieproces en een interview afnemen. Heeft u suggesties waar dan zou kunnen?
  Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet,
  Hanneke Verwoerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *