Workshops

Een insectenworkshop is een leuke en interactieve manier om kennis te maken met het thema insecten eten. Wil je meer weten over wat insecten zijn, waarom je ze kunt eten en waarom het eten van insecten duurzaam is, dan ben je bij ons op het juiste adres. Vanuit onze passie geven we insectenlezingen, gastlessen en insectenproeverijen. Voor de jeugd en scholieren hebben we insectengastlessen of een speciale kookworkshop in de aanbieding: avontuur in de jungle. Bedrijven, verenigingen en organisaties kunnen kiezen voor een insectenlezing met proeverij of een alleen een insectenproeverij. We geven ook speciale insecten kookworkshops, waarbij het koken met insecten centraal staat.

Op welke vragen gaan we graag in?

Tijdens een workshop over het insecten eten, krijg je antwoord op de onderstaande Presentatie over insecten op een symposiumvragen:

Welke workshops of activiteiten bieden we aan?

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende insecten workshops die we aanbieden. Klik op een workshop voor meer informatie:

Neem contact met ons op

Heb je interesse in een insecten workshop? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor een insecten workshop in Nederland of België.Share

2 thoughts on “Workshops

 1. Cricket farming
  Sir, we want to know when the next conference insects to feed the world is coming and where is it going to take place? We also want you to liaise us with a good and reliable center where a group of interested farmers can be trained for cricket, caterpillar larva or grasshopper in West Africa to better their livehood and increase their capital income. Thanks sir.

 2. Beste,

  Ik ben erg geïnteresseerd in de workshop insecten proeverij. Deze zou ik graag terug willen laten komen op een evenement in Leiden.

  Graag ontvang ik de mogelijkheden en kosten.

  Met vriendelijke groet,

  Bas Schreuder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *