Recepten met sprinkhanen

Hieronder een overzicht met allemaal lekkere sprinkhanen recepten:

Heb je zelf nog een lekker gerecht met sprinkhanen? Stuur hem op. Dan plaatsen wij hem op de website.

Bekijk hier ook de heerlijke recepten met meelwormen of andere recepten met insecten.

Tip: Staat uw recept er niet tussen of wil je juist nog meer inspiratie opdoen? Kijk dan hier bij insecten kookboeken. Je vindt hier een overzicht van de beschikbare insectenkookboeken. In deze kookboeken staan veel insectenrecepten. Van eenvoudige snacks tot hele maaltijden.
Share

5 thoughts on “Recepten met sprinkhanen

 1. In Mexico, Oaxaca, met Andrew Zimmerman in Bizarre foods met, eten ze sprinkhanen zonder pootjes met pinda’s met chili, limoen en nog wat bij de borrel, zoals wij borrelnootjes eten bij de borrel.

 2. Hallo…Ik ben al een tijdje erg benieuwd naar het eten van sprinkhanen…Vooral vanwege de hoeveelheid eiwitten…Wat vooral sinds mijn operatie erg belangrijk is om te eten…Maar waar koop ik ze…Toch niet in de dierenwinkel ? Vriendelijke groet plonie

 3. Ik sta hier écht nog té huiverig tegenover maar misschien went het ook wel. Eigenlijk denk ik, dat het wel een betere oplossing zal zijn voor al die overschotten aan bijvoorbeeld koeien. (Denk dan aan al hun uitlaatgassen)
  Die mega-varkens- en kippenstallen, die vind ik ook
  helemaal niets!
  Insecten zijn vooral bedoeld, dacht ik, om organisch afval, op te ruimen.
  Ik ga zo naar de Jumbo, zal ik gelijk eens informeren, of er al insecten in de schappen liggen. Als het goed is, komt mijn zoon ook eten vanavond en dan heb ik in ieder geval iets interessants om te serveren!

 4. Pingback: Doha | Trending: meest gegeten insecten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *