Recepten met meelwormen

Recepten met meelwormen

Een overzicht van lekkere recepten met meelwormen:

Bij alle meelwormen recepten is uitgegaan van het gewicht in verse meelwormen en dus niet gevriesdroogd? Let op: 150g verse meelwormen is gelijk aan 50g gevriesdroogde meelwormen. Gevriesdroogde meelwormen nemen in volume toe wanneer je ze gaat bereiden.

Heb je zelf wellicht nog een lekker meelwormen gerecht wat nog niet in deze lijst voorkomt, laat dit dan even weten in een reactie op dit bericht zodat wij de lijst met lekkere meelwormen gerechten kunnen completeren.

Bekijk hier ook de heerlijke recepten met sprinkhanen of hier enkele andere recepten met verschillende insecten.Tip: Het insectenkookboek. Dit kookboek bevat heerlijke recepten, maar ook tal van wetenswaardigheden en interviews met topkoks en kwekers. Het vertelt o.a. hoe je insecten bewaart en klaarmaakt.

Share

3 gedachten over “Recepten met meelwormen

  1. Dit boek is zeker een aanrader. Het is geen traditioneel kookboek, maar gezien de onwetendheid bij het grote publiek is een grondige introductie en mondiale situering zeker op zijn plaats. Ik ben blij dat ik het gelezen heb. Het leest ook heel makkelijk en is zeker niet overladen met vakjargon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *