Insecten webshops

Insecten webshops. Hieronder een overzicht van insecten webshops waar je in Nederland en België eetbare insecten online kan kopen / bestellen voor menselijke consumptie:

Tinyfoods
TinyFoods heeft een uitgebreid assortiment van insectenproducten. Vooral veel gekruide insecten in verschillende smaakvariaties. Ook hebben ze drie smaken insectenrepen. Je kunt ook krekelmeel kopen.
T: +31 (0)341 842 121
Mail: info@tinyfoods.nl
www.tinyfoods.nl

Proefpakket voor beginners
Ideaal als eerste kennismaking met insecten eten en ook erg leuk als origineel cadeautje. Vier smaken van geroosterde krekels en een lekkere reep in een voordeelverpakking van ‘Tinyfoods’.

proefpakket-insecten-etenSpeciaal voor lezers van DuurzaamInsectenEten van 17,50 voor 16,50

Inhoud:
20 gram krekel naturel
20 gram krekels Garlic & Herbs
20 gram krekels Classic Paprika
20 gram krekels Smokey Barbecue
1 Zoic reep


Delibugs
Delibugs is eind 2017 overgenomen en biedt nu een assortiment aan van gevriesdroogde insecten. De verwachting is dat binnenkort weer bewerkte insectenproducten beschikbaar komen.
T: +31 (0)320 277 928
www.delibugs.nl/


TastyBugs
TastyBugs is een kweker in Limburg en heeft een eigen webshop met de gebruikelijke gevriesdroogde insecten, maar ook een aantal bijzondere producten. De chocoladeproducten met meelwormen en sprinkhanen smaken heerlijk en je kunt zelfs sprinkhaanbamiballen en meelwormentomatensoep bestellen. Deze worden diepgevroren bezorgd. Binnenkort is ook de meelwormenpasta beschikbaar.
Haagweg 64
NL 5995 AB Kessel
T: +31 (0)6 1787 3085
www.tastybugs.nl/

Bugbon
Insecten delicatessen van hartig naar mierzoet. Op bestelling leverbaar. Ook verse insectenhapjes.
T: +31 (0)6 2430 6634
www.bugbon.nl

Bugs Originals
Bugs originals verkopen de standaard 4 gevriesdroogde insecten, maar ook Buqadilla. Dat is een Mexicaans gekruid falafelachtige snack van 20 gram met 35% meelwormen. Falafel is een van oorsprong Libanees vegetarisch gerecht bestaande uit gefrituurde balletjes van gestampte. Het is alleen niet via de webshop verkrijgbaar, maar wel via de Sligro. Bugs originals is een initiatief van Ruig en Zonen.
Zuideinde 235
1511 GE Oostzaan
T: +31 (0)75 684 7300
www.bugsoriginals.nl/

GoodBugFood Shop
De GoodBugFood Shop is eind 2017 opgestart en heeft verschillende gevriesdroogde en bijzondere producten in de webshop.
www.goodbugfood.shop

Jumbo
De vier soorten gevriesdroogde insecten zijn verkrijgbaar. Meestal moet je het navragen en kunnen ze het voor je regelen. Op de website kun je geen insecten bestellen, maar met de zoekfunctie wel een paar leuke insectenrecepten vinden.
www.jumbo.com

Jimini’s
Een nieuwe frisse insecten-webshop met gevriesdroogde insecten, maar ok heerlijke gekruide insecten. Wil je een eiwitrijke energiebar, dan hebben ze verschillende smaken waaruit je kunt kiezen.
www.jiminis.nl

Albert Hein
Via de webshop van Albert Hein zijn nu een aantal soorten gevriesdroogde insecten te koop.
https://www.ah.nl/producten/vlees-kip-vis-vega/insecten

Peek & Van Beurden Delicatessen
Bij Peek & Van Beurden Delicatessen kan je terecht voor meelwormen, buffalo-wormen en sprinkhanen. Er bestaat ook de mogelijkheid om ze op te laten sturen, mits je vooruit betaald.
Nachtegaalstraat 56
3581 AL Utrecht
www.peekenvanbeurden.nl

Minifood
Eetbare insecten in België.
Veldstraat 116
9890 Asper-Gavere
België
T: +32 (0)47 449 3819
www.minifood.be

Is er bij jou nog een insecten webshop bekend die niet in dit overzicht staat laat ons dit dan in een reactie weten op dit ericht zodat wij de lijst van insecten webshops kunnen aanvullen.


Share

10 gedachten over “Insecten webshops

  1. Op de website van insectable staat dat zij zijn overgenomen door delibugs, misschien een handige update, omdat die er dus nu dubbel in staat.

  2. Vroeg me af, de “dierenvoer” varianten van exact de zelfde incectensoorten zijn veel goedkoper dan degene die in de webshops als “voor mensen” verkocht worden. Is er een echte reden om niet gewoon de dierenvoer varient the kopen/eten? Zijn ze gevaarlijk? vies? ongezond? Wat is het verschil?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *