Zelf thuis sprinkhanen kweken

Met ‘Lepsis’ een ontwerp van Mansour Ourasanah in samenwerking met KitchenAid is het mogelijk om sprinkhanen zelf thuis te kweken om op te eten.

Lepsis-KitchenAid-Sprinkhanen-kwekenBeperkt door ruimte en energie, fungeert het ontwerp als een vat voor het handmatig groeien, voeden, oogsten en netjes doden van insecten voordat ze in je eigen eten verwerkt worden.

Voor lekkere recepten met sprinkhanen klik je hier.

Lepsis-KitchenAid-Sprinkhanen-kweken-1Het product bestaat uit vier
afzonderlijke eenheden die wanneer deze zijn gemonteerd een dubbele functie hebben: die van insecten kweker en van decoratieve keukenhulp.

De Lepsis KitchenAid staat symbool van verandering en het keuken product zorgt ervoor dat je constant herinnert aan het belang van voedsel, haar oneindige verscheidenheid, onze bijdrage in het overleven van de planeet en het lot van toekomstige generaties.

Zelf thuis meelwormen kweken? Of ben je meer van het kweken van soldier fly larven kijk dan hier?

Share

9 thoughts on “Zelf thuis sprinkhanen kweken

  1. graag zouden wij geinformeerd willen worden zodra de verkoop start. We willen ook wel proefdraaien voor jullie. We zijn een gezin met 2 kinderen van 8 en 12 jaar oud. Een tip is om daarbij ook een kookboekje te maken. Wij hebben zelf al een composthoop met tijgerwormen en willen graagndaarnaast de aarde ontlasten door op zoek te gaan naar alternatieve lekkere eiwitten

  2. Interessant…en een stuk..ehm…laagdrempeliger dan een (soldier fly) maden in m’n keuken…!
    Ik mis alleen een link voor meer (verkoop)info?

    • Er is nog geen verkoopinfo over deze Lepsis KitchenAid bekend…. Zodra hier meer bekend over is dan lees je het uiteraard hier als eerste 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *