Insecten op het menu bij Princess Hotels

Insecten op het menu bij Princess Hotels. De nieuwe hotelketen Princess Hotel Collection heeft insecten op de menukaart gezet. Vanaf deze week is er in de hotelrestaurants van Princess een dessert waarin een worm is verwerkt. Het gaat om een Trifle van hangop met gekarameliseerde Buffaloworm, kaneelappel, gedroogde pruimen en een crumble van noten. Je kan dus vanaf heden insecten eten bij de ‘Smaakmakers’ restaurants van onderstaande hotels:

 • princess-hotel-insecten-etenPrincess Hotel Loosdrecht / Amsterdam,
 • Princess Hotel Amersfoort,
 • Princess Hote Epe,
 • Princess Hotel Beekbergen / Apeldoorn,
 • Princess Hotel de Wipselberg,
 • Princess Hotel Victoria en Princess
 • Hotel Dorhout Mees.

Diëtiste van Princess
De diëtiste van Princess Hotel Collection, Lize Assink, heeft insecten op de menukaart gezet bij de Smaakmakers Restaurants van Princess Hotels. ‘Het is eigenlijk zonde om deze gezonde en bovenal ook lekkere voeding niet te gebruiken’ aldus Assink.

Voorloper
Een woordvoerder van Princess Hotel Collection verklaart erg blij te zijn met voeren van dit nieuwe insectengerecht. ‘In de toekomst zal het eten van insecten meer common sense worden’ aldus Tim Vissers. ‘Wij lopen graag voorop als het gaat om trends, waardoor wij het hebben aangedurfd om hiermee van start te gaan’.

Insecten restaurants
De restaurants van Princess zijn niet de enige plekken waar je insecten kan eten. Op de pagina vind je een overzicht van insecten restaurants met heerlijke insecten gerechten waar je dus insecten kan eten.

Share

2 thoughts on “Insecten op het menu bij Princess Hotels

 1. Beste Princess,

  Vanmiddag een Buffalowormquiche bij U geproefd. Lekker; de notensmaak van de wormen kon ik in de quiche echter niet ontdekken.
  Volgens mijn vrouw stond het gerecht bij U op de kaart als zijnde vegetarisch; klopt dat wel ? En zo ja, dan klopt dat niet met de definitie van de vegetariersbond.
  Wat denkt U daar van ?

  Vriendelijke groet !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *