Insecten eten in Utrecht

Insecten eten in Utrecht bij een pop-up restaurant op Hoog Catharijne. Op 4 juni opent Rentokil namelijk een tijdelijk insecten restaurant op Hoog Catharijne waar insecten op het menu staan.

Pestaurant-bannerMet de pop-upstore, die op 4 juni tussen 9.30 uur en 17.00 uur geopend wordt ter hoogte van de Albert Heijn, vragen ongediertebestrijdingsexperts aan de vooravond van het  ‘insectenseizoen’ op ludieke wijze aandacht voor het bestrijden van insecten. De zomer is op komst en ongedierte zoals wespen, vliegen en mieren kunnen dan voor flinke overlast zorgen. Tijd om eens flink terug te bijten!  “If you can’t beat them…. eat them!”

Op het menu van Pestaurant staan o.a. mini muffins met Buffalo wormen, choco-sprinkhanen, sour cream krekels en bbq meelwormen.

Naast een chef-kok gespecialiseerd in het bereiden van gerechten met insecten, is de entomoloog van Rentokil aanwezig om toelichting te geven op trends en ontwikkelingen op gebied van insectenplagen en bestrijding in Nederland.

Reserveren is niet nodig. Het restaurant heeft een buffet waar iedereen zijn keuze kan maken, om deze aan de aanwezige statafels op te eten.

Een overzicht van ‘vaste’ insecten restaurants in Nederland vindt je hier.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *