Daisy Stauder

Mijn naam is Daisy Stauder en in samenwerking met Duurzaam Insecten Eten verzorg ik proeverijen, presentaties en workshops over eetbare insecten.

Als beroep ben ik kok en productdesigner waarbij ik beiden combineer en sinds 2011 heb ik veel ervaring opgebouwd met insecten eten workshops en insecten proeverijen binnen scholen, bedrijven, prive feesten, bruiloften en evenementen.

Ik neem je mee in de wereld van insecten eten en laat je graag kennis maken met de smaak beleving van insecten, waarbij smaken en structuren elkaar contrasteren
Zoals de nootachtige smaak van een meelworm met een luchtige structuur en een stevige basis van hartige cakes.

Een aantal voorbeelden van opdrachten die ik via Duurzaam Insecten Eten heb mogen uitvoeren zijn:

  • Een evenement van Cultuurkwartier Doetinchem
    “Guilty pleasures” een spannende avond met mode, theater, film, muziek
  • Een insecten proeverij in hotel/restaurant/bar “Villa Ruimzicht“ in Doetinchem 
    http://www.hotelvillaruimzicht.nl/impressie-van/fotoalbum/
  • Gast college koken met insecten Cas Spijkers adademie Breda
    Een gast college gegeven aan leerlingen van Casspijkers adademie
    Deze groep kennis laten maken met het eten van insecten in ons menu en bereidingstechnieken laten zien en voorral ook doen
  • Prive insectenproeverij bij mensen thuis
    Een proeverij avond voor een groepje van 10 personen, waarbij ze uitleg kregen over het eten van insecten en proeven
Share