Mexicaanse sprinkhaan tortilla’s

Overheerlijke Mexicaanse Sprinkhaan Tortilla!

Ingredïenten:

  • Ongeveer 100 sprinkhanen
  • 1/2 kop chilisaus
  • snufje zout
  • knoflook
  • ui
  • 1 citroen
  • 1 kopje guacamole
  • 6 tortilla’s/wraps
  • IJsbergsla

Bereiding:
Week de sprinkhanen 24 uur van tevoren in schoon water. Kook ze en laat ze drogen daarna 30 min. drogen. Bak de sprinkhanen vervolgens in een pan/wok samen met de knoflook, ui, zout en citroen. Stop de tortilla’s ong. 20 seconde in de magnetron. Smeer de tortilla’s lekker dik in met de guacamole en een beetje chilisaus. Besprenkel daarna de ijsbergsla en de sprinkhanen naar eigen inzicht over de tortilla. Rol ze dicht en klaar! Eet smakelijk!

Tip: Serveer de tortilla’s met een lekker ijskoud Mexiacaanse biertje (Corona, Sol of Desperado)

Ken jij zelf nog een lekker insecten gerecht laat dit dan even weten in een reactie op dit bericht zodat wij deze kunnen toevoegen.

Share

2 gedachten over “Mexicaanse sprinkhaan tortilla’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *